Vonkk

logo Vonkk Elektricien

Vonkk’s ervaring met Admore,

zoals verteld door de klant zelf:

Het begin

Na het eerste contact met Admore werd duidelijk dat er binnen Vonkk een behoefte bestond om de administratieve processen te optimaliseren, met als doel de focus van elk teamlid op hun kerntaken te maximaliseren. Na een grondig intakegesprek met de zaakvoerder Steven, werden de taken prompt aangepakt, wat leidde tot een tevreden klant.

2 jaar trouwe samenwerking

Het is nu precies twee jaar geleden sinds Vonkk het team van Admore inschakelde voor hun administratieve ondersteuning. Ondanks de initiële onzekerheid over de exacte vereisten, bleek het team uiterst capabel en bereid om te helpen bij verschillende taken, waaronder:

 

  • Het organiseren en beheren van de e-mail inbox.
  • Debiteurenbeheer, inclusief het aanmanen van klanten om hun facturen tijdig te betalen.
  • Loonadministratie verzorging, met inbegrip van het opstellen en beheren van loonstaten en loonfiches.
  • Coördinatie van inkomende en uitgaande facturen in nauwe samenwerking met de boekhouder.
  • Zorgvuldig scannen en doorsturen van onkostennota’s met toewijding.

Na het eerste contact met Admore werd duidelijk dat er binnen Vonkk een behoefte bestond om de administratieve processen te optimaliseren, met als doel de focus van elk teamlid op hun kerntaken te maximaliseren. Na een grondig intakegesprek met de zaakvoerder Steven, werden de taken prompt aangepakt, wat leidde tot een tevreden klant.

samenwerking admore en klant
admore. Partner in groei met business kaart

Een partner in groei

Het opvallende aspect van de samenwerking met het team van Admore was hun vermogen om gelijke tred te houden met de groei van het bedrijf, moeiteloos en stap voor stap. Ze implementeerden een georganiseerde boomstructuur in de Dropbox van Vonkk, waardoor alle documenten nu op logische wijze zijn gecategoriseerd en eenvoudig terug te vinden zijn.

 

Toen Vonkk geconfronteerd werd met een audit van een externe preventiedienst voor Welzijn op het Werk, was hij aanvankelijk overweldigd. Echter, Admore nam snel en efficiënt het voortouw bij het regelen van alle benodigde maatregelen, zonder enige moeite van zijn kant.

Op maat, specifiek voor jou

Ten slotte speelde Admore een cruciale rol bij het vinden van een nieuw facturatieprogramma dat perfect was afgestemd op de behoeften van Vonkk, met de flexibiliteit om mee te groeien met de onderneming. Ze verzorgden de nodige training, configureerden het systeem en stelden alles naadloos in, waardoor Steven zich als zaakvoerder kon richten op zijn kernactiviteiten, in volle vertrouwen op de ondersteuning van Admore op het gebied van administratie.

“Dankzij jullie loopt bij ons alles veel vlotter, hierdoor kunnen wij ons meer focussen op de werkvloer, waar ons hart ligt, dan op den bureau, waar zeer duidelijk jouw hart ligt. Bedankt voor alles. “ - Steven, Zaakvoerder Vonk

Samenwerken met Admore?

 

We zitten graag met u samen om uw wensen en noden te bespreken! Neem vandaag nog contact op met Admore en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Neem contact op

Veerle Galle

veerle@admore.be

+32 3 294 63 01

+32 496 96 68 88

Kluizendijkstraat 11C bus 1 – 9170 Sint-Gillis-Waas

Icoon van een vrouw die aan het luisteren is

    Admore maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.