Over ons

Het Admore team

Veerle Galle

 

Nadat ik afstudeerde, vulden de afgelopen 20 jaar ervaring zich met professionele groei en succesvolle verwezenlijkingen, een fijn netwerk en een gezonde dosis ambitie. Dit was voor mij de ideale basis om Admore op te richten in augustus 2020. Het is mijn doel om met Admore (gegroeid uit Administration & More) ondernemers en hun teams te ondersteunen opdat zij zich optimaal kunnen focussen op hun expertise. Volgens mijn visie gebeurt dit integraal op maat van de klant, met duidelijke afspraken en gedreven door de oprechte wens om kwaliteit en efficiëntie af te leveren. Ik stel hierbij een duurzame samenwerking, gebaseerd op transparante communicatie en wederzijds engagement voorop.

 

Het streven naar een excellente, complete en kwalitatieve service die de ruggengraat van de bedrijfsvoering, de backoffice, ondersteunt geeft me energie! Ik ga steeds te werk met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid en leg de nodige discretie aan de dag.

Een pragmatische blik en creëren van een georganiseerde eenvoudige structuur zijn ingebakken in mijn werkwijze. Bovendien moet ik voor mijn steeds klantvriendelijke houding geen enkele inspanning leveren. Voeg hier een levenslang leren traject aan toe en we hebben alle ingrediënten die van Admore dé referentie maken wanneer het op office management aan komt.

 

Ik ben een vrolijke en enthousiaste vrouw, een levensgenieter pur sang! Mijn gezin met echtgenoot en drie kinderen, het behalen van hele kleine en grotere successen, sportief ontspannen, culinaire verwennerijen, een goed boek en actieve reizen maken me intens gelukkig.

 

Veerle Galle, de oprichter van Admore

Partners

 

De doelstellingen voor Admore zijn niet enkel gebaseerd op de ervaringen en kunde van haar oprichter. Om de allerbeste administratieve ondersteuning te bieden aan KMO’s en zelfstandigen doet Admore ook beroep op zeer zorgvuldig geselecteerde partners. Geloof ook jij een meerwaarde te kunnen bieden voor Admore? Aarzel niet en neem contact op voor een kennismaking!

Kristien, een administratieve partner van Admore

Kristien

 

Kristien is al 29 jaar een enthousiaste office manager. Haar ervaring zet ze graag in bij bedrijven die een doorstart maken en hierbij hun workflow en processen willen optimaliseren. Dit zijn vaak tijdelijke opdrachten, die regelmatig uitmonden in een jarenlange samenwerking. Sinds 2015 werkt zij vooral voor bedrijven in de bouwsector. Hiertussen zijn veel Bouwsoft-gebruikers die baat hebben bij het opzetten van een geïntegreerde workflow en een connectie met een boekhoudpakket. Het resultaat is tijdwinst en overzicht.

Deze know-how in combinatie met een dynamische aanpak is misschien de impuls die u nodig heeft!

Portrer van Diego Van de Voorde, administratieve partner Admore

Diego

 

Diego Van de Voorde is de oprichter van Kopilo met ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van ERP-software en boekhoudsoftware in zowel de KMO-wereld als Bel20-bedrijven. Tal van bedrijven uit diverse sectoren werden door hem reeds bijgestaan tijdens een zoektocht naar de juiste software, tijdens het implementeren van de software of voor het optimaliseren en automatiseren van de bedrijfsprocessen.

Om deze ervaring te ondersteunen werden enkele professionele certificaten toegevoegd zoals Prince2 Foundation en PMI-PMP (Project Management Professional) dewelke specifiek gericht zijn op het professioneel kunnen managen van allerhande IT-projecten.

veronique-admore

Veronique

 

Om onze klanten nóg beter te ondersteunen bij hun administratieve procesoptimalisatie, sloot  Admore een nieuwe partnership met Veronique Heyndrickx. Als onafhankelijke partij gaat ze op zoek naar de best passende digitale oplossing voor jouw bedrijf.

Veronique begeleidt klanten in administratieve efficiëntie: vele taken worden dubbel uitgevoerd in een bedrijf, zelfs in een eenmanszaak. Waarom? Omdat je die werkwijze zo hebt aangeleerd.

Door een frisse blik te werpen op de terugkerende administratieve taken in jouw organisatie, stelt ze bepaalde handelingen in vraag en zoekt ze naar oplossingen. Concreet gaat ze op zoek naar de ideale facturatiesoftware of boekhoudsoftware die aansluit bij de activiteit van jouw bedrijf. Veronique begeleidt de implementatie van de oplossing in jouw onderneming, wat de overgang naar de vernieuwde werkwijze vergemakkelijkt.

Veronique is praktisch ingesteld, empathisch en betrokken om snel tot resultaten te komen.

Neem contact op

Veerle Galle

veerle@admore.be

+32 3 294 63 01

+32 496 96 68 88

Kluizendijkstraat 11C bus 1 – 9170 Sint-Gillis-Waas

Icoon van een vrouw die aan het luisteren is

    Admore maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.