Ho-ho-hoogste tijd voor gezelligheid!

Ho-ho-hoogste tijd voor gezelligheid!

De kersttafel is al gedekt en de cadeautjes liggen klaar. 2022 popelt om van start te gaan. Bij Admore staat de kerstboom al te pronken.

Het Admore-team wenst jou en je familie gezellige kerstdagen en de allerbeste wensen voor een gezond en succesvol 2022, gevuld met mooie momenten!

Staat er een kerstquiz op de planning? Verbaas jouw feestgezelschap met deze leuke kerstweetjes!

Rendieren hebben echt een rode neus! Ze hebben 1,5 tot 2 keer zoveel haartjes in hun neus als mensen. Wanneer hun bloed snel stroomt, ontstaat vanzelf een rood neusje.

De allerkleinste kerstkaart is 200 x 290 micrometer. Hopelijk kunnen jullie klein genoeg schrijven?

Twijfel je welke onderbroek je moet aandoen op Kerst? Volgens Mexicanen draag je best een rode onderbroek voor een nieuwe liefde, een gele voor financiële voorspoed en een witte voor een goede gezondheid. Het proberen waard!

In 1843 werd de eerste kerstkaart ooit gemaakt door de Engelsman Henry Cole. Er zouden 1000 exemplaren gemaakt zijn, met een illustratie van een proostende familie. De eerste postzegel kwam pas 50 jaar later. Deze werd gemaakt door de Canadees William Mulock.

Ben je nog op zoek naar typische kersthits voor jouw feestje? Zoek niet verder en Klik hier.

Wij genieten van 23 tot 31 december van vakantie. Vanaf 3 januari staan we met veel enthousiasme terug voor jullie klaar. Tot in 2022!Admore maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.